O NAMA

Pokretanje porodičnog preduzetništva vezano je za 1991. godinu, kada je odlukom u krugu porodice osnovana Samostalna Zanatska Radnja za proizvodnju gaziranih pića. Timski rad porodice i želja za novim, većim uspesima rezultirala je proširenjem proizvodnje i usvajanjem tehnologije za proizvodnju voćnih sokova, nektara i osvežavajućih bezalkoholnih pića.

2003. godine se prvi put na tržištu "Duga fruit" predstavila svojim brendom DaGio, koji je za kratko vreme izuzetnim ukusom osvojio srca i najizbirljivijih potrošača. Pružajući kontinuirano visok kvalitet uz stalne inovacije u proizvodnom programu, pridržavajući se najviših standarda u procesu proizvodnje i uz potpunu kontrolu kvaliteta i praćenje celog procesa proizvodnje "Duga fruit" gazi krupnim koracima napred ka zemljama u okruženju i zemljama EU i jača svoju poziciju na domaćem tržištu.

  • sa izvozom,
  • sa osavremenjavanjem proizvodnih linija,
  • sa upošljavanjem tima stručnih kadrova koji dele zajedničke ideje i energiju,
  • sa izgradnjom novih pogona i magacinskih prostora,
  • sa izgradnjom moderne upravne zgrade,
  • sa ulaganjem u vozni park za što bržu i bezbedniju distribuciju do potrošača,

Time su već u prvim godinama postojanja postavljeni temelji jedne zdrave, ozbiljne i stabilne kompanije koja je sebi za cilj postavila da se nađe u vrhu među konkurentima. U cilju daljeg razvoja "Duga fruit" i preuzimanja značajne pozicije, kako na domaćem, tako i na stranom tržištu, budući planovi kompanije se usmeravaju ka daljem unapređivanju, usavršavanju i širenju palete proizvoda, ka tehnološkom usavršavanju i očuvanju vrhunskog kvaliteta proizvoda.

2014 godine Duga Fruit širi svoj asortiman porizvoda i novih brendova proizvodnjom voćnih napitaka pod imenom “SORRISO” upakovanih u ambalaže od 1L i staklenim flašicama od 0,2L, i “DAN” sokovi upakovani u TetraPak ambalažu zapremine 1,5L.

Danas "Duga fruit" je zrela, porodična kompanija koja ima želju da napreduje, ali i dalje u porodičnom duhu i prisnosti u poslovanju.

STRATEGIJA / MISIJA / VIZIJA

Težimo osvajanju značajne pozicije na tržištu punjenja i pakovanja prirodnih voćnih sokova, kao i stalnom osposobljavanju kadrova, prema zahtevima tržišta i svetskih dostignuća.
Proširujemo asortiman pakovanja i kapacitet proizvodnje.

Neprestano otkrivamo želje potrošača. Najbolje od voća pretačemo u sokove jedinstvenog kvaliteta koji bude svakodnevni optimizam potrošača.
Danas sa puno ponosa možemo reći da postrojenja DUGA FRUIT d.o.o. spadaju u red najpouzdanijih tehnologija iz oblasti proizvodnje voćnih sokova.